Yndlingssteder i Beijing #2: 798 Art district

rundtom_art_04_2

Sidste år begyndte jeg egentligt at fortælle om min rejse til Beijing. Af forskellige årsager har det stagneret lidt, så nu kommer fortsættelsen her:

Mit andet yndlingssted i Beijing er helt klart 798 Art District! (som også er kendt som Dashanzi Art District). Det ligger i det nordøstlige Beijing er et fantastisk sted hvis du er vild med moderne kunst. Selve stedet er en gammel industrifabrik fra 50′erne som er blevet indtaget af galleriejere, virksomheder, caféer, små butikker og kunstnerfællesskaber. Det er er kæmpe område og jeg var både overvældet og glad for at være der. I starten vidste jeg ikke helt ikke hvor jeg skulle gå hen først, fordi det er så stort, så jeg valgte at skimme området og opleve det over to dage så jeg kunne suge omgivelserne og al kunsten til mig stille og roligt. Desværre har jeg ikke billeder fra selve gallerierne (det er strengt forbudt pga. kopi-tyveri), som var spændende indrettet, men til gengæld har jeg taget billeder af området.

Her er 4 tips til en dag i 798 Art District

1. Kom allerede om formiddagen, så du har god tid

2. Find oversigtskortet og lav en rute for området er stort!

3. Du behøver ikke en madpakke, for der er skønne caféer i området

4. Jeg anbefaler virkelig at opleve stedet over to dage, hvis du vil have en mulighed for at suge det hele til dig

rundtom_art_08rundtom_art_01 rundtom_art_02 rundtom_art_03 rundtom_art_05rundtom_art_09 rundtom_art_06 rundtom_art_07 rundtom_art_10 rundtom_art_11

Posted in Rejseminder | Tagged , , | 1 Comment

Tegne Tirsdag #29 / Skraveringer

Jeg synes det er spændende hvordan man kan få billeder frem ved at skravere.
Vi har lige haft en masse om streg og tone på skolen, og jeg har fået afprøvet nogle forskellige teknikker. I mangel på bedre tegnede jeg et 4 måneder gammelt runkent granatæble:

rundtom_tt_granataeble5Krydsskravering

rundtom_tt_granataeble4
Enkel stregskravering

rundtom_tt_granataeble2
Røngtentegning

rundtom_tt_granataeble3
Symbol tegning

rundtom_tt_granataeble1
Og en tegning der ligner, med så få streger som muligt.

Posted in Tegne tirsdag | Tagged , , , | Leave a comment

Bryllupsinvitation

Sidste år skulle min søde veninde Mette giftes med sin kæreste. Det skulle være et sensommer kirkebryllup og hun spurgte mig, om ikke jeg havde lyst til at lave deres invitationer. Efter en snak om stil og farvevalg lavede jeg to forslag. Den sikre og den lidt mere vovede.

Jeg er glad for at de valgte den vovede, for det var et sjovt projekt, der krævede lidt håndarbejde, men jeg synes at det blev rigtig godt. Det gjorde de heldigvis også ;)

MT_bryllupsinvitation_01 MT_bryllupsinvitation_02 MT_bryllupsinvitation_03 MT_bryllupsinvitation_05

Posted in Grafisk design, Kreativitet, Projekter | Tagged , | 1 Comment

Design Crush #08 / Don’t let appearance fool you

For nogle uger siden var jeg forbi udstillingshallen på skolen for at se afgængernes designprodukter. En af de produkter jeg blev allermest fascineret af er Maria Sloths teatralske kollektion, inspireret af persongalleriet i Haruki Murakamis triologi 1Q84.

Kollektionen er vild, modig og i den grad farverig. Jeg synes det hun har lavet er super inspirerende fordi hun mixer så mange materialer, laver vilde silhouetter og samtidig får skabt en rød tråd igennem alle karaktererne. Er så glad for at have fået lov til at vise billeder (og moodboards) her på bloggen.

Maria skriver: “My working method is an intuitive approach, the process is kept experimental as far as possible, in order to provide room for the unexpected”.

Glæder mig enormt til at se hvad hun finder på i fremtiden!

rundtom_design_crush_IMG_3754rundtom_design_crush_2777
***

rundtom_design_crush_IMG_3757rundtom_design_crush_2673

***

rundtom_design_crush_IMG_3756rundtom_design_crush_2493

***

rundtom_design_crush_IMG_3758rundtom_design_crush_2427_farve

 

Og min absolutte yndlings:

rundtom_design_crush_IMG_3753rundtom_design_crush_21892266

Design: Maria Sloth / Foto: Kajsa Gullberg

Posted in Design Crush | Tagged , , , , | Leave a comment