Typo Love #7: Copenhagen Type

DSCF3852_02web02 DSCF3846_02web01 typo_2014_asta_02 DSCF3764_03_web01 print_typo_RLM_A3-3 Skærmbillede 2014-05-04 kl. 10.13.08 Skærmbillede 2014-05-04 kl. 10.12.50

Jeg er vild med skrifterne i Copenhagen Family, som Rasmus Lund har lavet. Synes virkelig at de er så veludførte og lækre i deres udtryk!

Han er inspireret af skrifterne i København igennem de sidste hundrede år og har samlet sammen til et kæmpe arkiv fyldt med københavnsk skrift-kræs til øjenene. Hvis du er typen der som jeg, kan stoppe op midt på gaden for at tage et billede af en smuk gammel skrift, så vil du nyde at bladre i hans arkiver.

Type of the week: Copenhagen Type
Designer: Rasmus Lund Mathisen
Number of styles: 5
Classification: Mix

Se arkivet her, og lur på alle skrifterne i Copenhagen Family her.
Åh, og så tjek lige hans instagram også!

Posted in Typo Love | Tagged , , , | Leave a comment

Spring

rundtom_spring3rundtom_spring2rundtom_spring1rundtom_spring4

Har virkelig nydt påsken efter nogle uger hvor der virkelig har været fart på. Lidt for meget fart på, hvis du spørger mig. Bloggen har været forsømt, og alle idéerne til de nye indlæg hober sig op – venter på at blive skrevet. Jeg håber at du har nydt påsken, samlet energi og været ude i det gode vejr. Duerne på genboens tag har i hvert fald hygget sig :)

Posted in Livet | 1 Comment

Yndlingssteder i Beijing #2: 798 Art district

rundtom_art_04_2

Sidste år begyndte jeg egentligt at fortælle om min rejse til Beijing. Af forskellige årsager har det stagneret lidt, så nu kommer fortsættelsen her:

Mit andet yndlingssted i Beijing er helt klart 798 Art District! (som også er kendt som Dashanzi Art District). Det ligger i det nordøstlige Beijing er et fantastisk sted hvis du er vild med moderne kunst. Selve stedet er en gammel industrifabrik fra 50′erne som er blevet indtaget af galleriejere, virksomheder, caféer, små butikker og kunstnerfællesskaber. Det er er kæmpe område og jeg var både overvældet og glad for at være der. I starten vidste jeg ikke helt ikke hvor jeg skulle gå hen først, fordi det er så stort, så jeg valgte at skimme området og opleve det over to dage så jeg kunne suge omgivelserne og al kunsten til mig stille og roligt. Desværre har jeg ikke billeder fra selve gallerierne (det er strengt forbudt pga. kopi-tyveri), som var spændende indrettet, men til gengæld har jeg taget billeder af området.

Her er 4 tips til en dag i 798 Art District

1. Kom allerede om formiddagen, så du har god tid

2. Find oversigtskortet og lav en rute for området er stort!

3. Du behøver ikke en madpakke, for der er skønne caféer i området

4. Jeg anbefaler virkelig at opleve stedet over to dage, hvis du vil have en mulighed for at suge det hele til dig

rundtom_art_08rundtom_art_01 rundtom_art_02 rundtom_art_03 rundtom_art_05rundtom_art_09 rundtom_art_06 rundtom_art_07 rundtom_art_10 rundtom_art_11

Posted in Rejseminder | Tagged , , | 1 Comment